Sogeti Testing Services

Periode: juli t/m augustus 2012

Als eerste ICT-dienstverlener in Nederland biedt Sogeti met Sogeti Testing Services (STS) organisaties de gelegenheid testen af te nemen als volledige clouddiensten, van offerte tot en met uitvoering. De Sogeti Testing Services voorzien in on-demand testdiensten, zoals performance testen, model based services, het opstellen van een master testplan, inspecties van webrichtlijnen en security testing. Sogeti biedt dit aan tegen een vaste prijs en met een vaste doorlooptijd.

Op de portal www.testingservices.nl staat een overzicht van alle testing services die Sogeti aanbiedt. Deze portal is verder te gebruiken voor het aanvragen van een offerte voor de testing services. Via e-mail ontvangt de klant direct een offerte.

Sogeti biedt de testing services via de cloud aan tegen een vaste prijs en met een vaste doorlooptijd. Een opdrachtgever krijgt direct een offerte in huis en weet dus gelijk waar hij aan toe is. Alle testing services staan volledig beschreven in een servicecatalogus. Deze maakt ook 100% inzichtelijk wat Sogeti precies binnen het kader van een service levert.

De basis van de Drupal site is een module die de ingevoerde gegevens van de klant combineert met de informatie van de services en deze verwerkt tot een kant en klaar PDF bestand. Dennis heeft voor deze site diverse aanpassingen in maatwerk gedaan en functionaliteiten bijgebouwd.

Link:

Sogeti Testing Services